Dekorasjoner Gjør det selv

Høstens enestående dekorasjoner?!

Så, nå er det snart tid for å pynte til jul, men først vil jeg dele med verden hva jeg gjorde for å få inn høsten til vår lille stue.
I forbindelse med at vi feiret minstejenta vår sin ett-årsdag i år, har jeg lagd dekorasjoner som jeg visste jeg også ville bruke i lang tid fremover (Da mener jeg at jeg vil ta det frem ihvertfall hver høst i noen år fremover), men selve bålet vil jeg også kunne bruke sammen med julepynten (for å tilfredsstille pyromanen i meg, muahhhhaha???)

Jeg har lagt ut et eget innlegg her om bursdagsfesten til dattera mi der dette blir brukt i dekoreringen?????.

Over til «The nitty gritty?‍??»

Her er det bilde av et innendørs bål jeg elsker!

Bryteren ligger gjemt under bålmatta, så ingen ser den før den blir dratt ut for å slås av eller på.

Her er bildene av lønnebladene:

 

Jeg har bare brukt papir, blomstertråd, limpistol og spraymaling til lønnebladene. Bålet har jeg bare brukt en kuvertbrikke jeg kjøpte på Ikea, maling, lyslenke fra søstrene grene som blinker i forskjellige rytmer (Bruker rytme nr 2), avkappede «vedkubber» av store kvister jeg fant slengt langs veien (Kommunen… Eller parkvesenet?? De går vel under samme?? Det er ikke veivesenet, for de gjør noe annet…?) Uansett, de kapper mye kvister og slenger det litt ut i skrentene, og det er veldig praktisk å ta med seg hvis man vil feks dekorere med det, firskesnøre, orange-farget papir og lysorange kreppapir til å dekke lysene for å få en finere farge på det som skal forestille «Flammene??».

Jeg brukte store kvister til å feste bladene på (både stående og hengende kvist ala»Chandelier») til ett-årsdagen, og i spisestua vår har vi en kvist hengende over bordet som vi har hatt noen år (Også funnet i en liten skrent). Jeg liker å bytte ut pynten som henges/festes på kvisten etter årstiden vi er i.

 

Interresant med tutorial?

Tenker etterhvert å legge ut tutorial på hvordan jeg har lagd disse lønnebladene og bålet, men dette er også noe jeg kan lage til deg som leser dette dersom du vil bestille gjennom mitt lille firma, Pretends. Jeg har ingen på lager, så det er noen dagers leveringstid på det, men aldri mer enn en uke.

 

Hva synes du om det? Ville du hatt bladene eller bålet? Eller ingen av de??

 

XoXo

 

 

You may also like...

2 Comments

  1. […] 1 år, og siden hun er født i september, gikk jeg for høsttema. I et annet innlegg du kan lese her delte jeg bilder av lønnebladene og bålet, men jeg flettet også løpere til et langbord som vi […]

  2. […] variant. Og den vil jeg feire siste søndagen i november måned hvert år. Siden jeg allerede har dekorasjonen på plass, er det bare å sette igang og planlegge måltidene og kanskje et lite show, for gjestene […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *