Family Gjør det selv

1-åringen sin bursdagsfeiring ble kjempefin!

Coverbildet er valgt på grunn av at hun er så glad i såpebobler…. Som de fleste barn på hennes alder også er ?.

I år fylte lillejenta vår 1 år, og siden hun er født i september, gikk jeg for høsttema. I et annet innlegg du kan lese her delte jeg bilder av lønnebladene og bålet, men jeg flettet også løpere til et langbord som vi satt opp som en hestesko. Hvis ikke jeg tar feil, var det bordet ca 14.5 meter langt. Det bød på litt utfordringer med å flette løperne, og jeg ville ha to stk. Det er jo tross alt bursdag?!

Temavalg og dekorasjoner til festen.

Jeg valgte disse fargene i fløyel chenille på grunn av at jeg ikke føler for å skape en lyserosa prinsessejente, men hvis hun blir en slik søt lyserosa prinsessejente når hun blir gammel nok til å bestemme det selv, så får hun velge det?.

Hun er så fin i lilla, og ble født på høsten, så da ble det en kombinasjon av det i flettene.

Under flettene, er det brukt gavepapir som er klippet på midten etter at den lille pappen inni midten er fjernet. Så teipet jeg det fast til papirduken. Enkelt og genialt??? (Vet, jeg gir megselv komplimenter nå og da?)

Det er også bakt kakemenn i lønnebladform med utstikkere kjøpt i bakebutikken Cacas. (Gratis reklame til dere, Cacasss!) Og konditorfargene er også derfra. Superenkelt og veldig dekorativt. Barna elsket de, og de gikk og knasket på de utover hele festen.

Jeg var og plukket lyng langt inne i skogtoppen noen dager før og satte de i potter med jord i. Trengte bare fem potter (og ingen av pottene er like).

 

 

 

Jeg klistret bare tre lønneblader på en alufoilballong formet som et ett-tall og hang det rett over der hedersgjesten/bursdagsbarnet satt.

Det henger kongler ned fra kvisten som er dekorert med lønneblader og lysslynger. På hjørnet ser man også en kvist med lønneblader. Og så er det bildefremvisning av veslejentas første år på prosjektoren. Man ser så vidt på bildet at bålet står midt på scenen, men den stod veldig fint der og var tydelig synlig på grunn av at det var litt mørkere på scenen grunnet prosjektoren??.

Barneaktivitet i bursdag for 1-åring?

Jeg printet ut et ark der det bare stod «Hurra for ett-årsbarnet», og klistret det på en liten «Gåbil» som hun satt på og ble trillet rundt hele rommet. Vi dannet et lite barnetog bak henne som hadde fått tildelt små barneinstrumenter mens vi spilte bursdagsangen i bakgrunnen. Dette var mest for å filme så hun kan se på det når hun blir eldre. Tenker det blir stas for henne?.

Jeg lagde også en Kahoot-quiz om henne. Det var spørsmål om henne, som feks hvor mange tenner hun hadde per dags dato, eller hvor mange måneder hun var da hun først sa «voff» til hunden osv. Det var minst 3 alternativer til hvert spørsmål. Vi satte sammen lag og logget oss på og alle deltok. Det var veldig koselig.

Etter åpningen av gaver, satte jeg på en av hennes aller mest favoriserte animasjoner jeg spiller av til barna på YouTube, og det var en dans involvert som pappa fremførte for henne med videoen i bakgrunnen. Det var veldig stas å se på?!

Det skal ikke så mye til for å gjøre noe spesielt ut av noe enkelt, hva?

Ett-årsdager feirer man bare en gang, og i vår familie har det allerede blitt en tradisjon å ha en litt større feiring for å feire det første året. De neste årene blir nok litt mer «Low key», men koselige??.

Hva er dine planer for neste bursdagsfeiring? Har du valgt et tema?

 

You may also like...

2 Comments

  1. […] har lagt ut et eget innlegg her om bursdagsfesten til dattera mi der dette blir brukt i […]

  2. […] har lagt ut et eget innlegg her om bursdagsfesten til dattera mi der dette blir brukt i […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *