Family Happytimes

Se, det er 2 nye venner i dukkefamilien vår?!!

Nå har vi fått to nye familiemedlemmer inn i dukkefamilien vår, og de er så forskjellige!!!

 

Dette er Sergei

 

 

Han er litt av en sangfugl! Og litt streng er han! Alle tilbakemeldinger jeg får, gir han rett fra levra. Han bryr seg ikke om han har noen fiender. Skal han si sin mening, så gjør han det! Han er en selvhøytidelig skrytepave, og litt småpompøs.  Han høres ikke ut som en festlig kar, for jeg maler ikke akkurat et fint bilde av han, men han er litt av et mesterverk… Ifølge han selv??!

 

Dette er Manolo!

 

Han er er livlig kar som elsker å lage mat og beveger seg så snart han hører fengende rytmer! Han liker å bevege seg og elsker å bli med på butikken og handle. En skikkelig matmoms som dessverre også er en ordentlig kløne. Han kan ikke lage mat uten å etterlate seg et salig søl, så jeg må hjelpe han en del?

Gøy å bli bedre kjent med dem??!

You may also like...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *