Jeg er en mamma, kone og buktaler (Oppdaget det siste for ikke så veldig lengesiden). I tillegg, er jeg også handylady, hobbyfotograf, glad i (å lage) mat og elsker å bake! Jeg elsker familien min, venner, god musikk, og aller best, en god latter som forlenger livet :-)!

Når det er prosjekter som krever konsentrasjon og kreativitet, elsker jeg å ha en deadline! Det fører ofte til at jeg får et energioverskudd ut av intet, og fører ofte til at jeg sitter gjerne halve natten, bortimot hele natten for å få til ting slik jeg ønsker at de skal være.

Noen ganger skulle jeg ønske andre kunne se hvor lett det er å piffe opp små ting i hverdagen (eller stua) bare for å få glede av det lille ekstra, både med store og små justeringer! Jeg synes alle årstider bør feires, og det er ikke så mye som skal til for å orke det!

Jeg elsker «Hacks», gjenbruk og praktiske løsninger! Og sist men ikke minst, er det viktig for meg at jeg gjør alt på budsjett, og jeg vet at det er mange der ute som også vil skape sine egne mesterverk uten å måtte betale det hvite ut av øyet :).

Jeg lager unike dekorasjoner med personlig preg og det lille ekstra. Liker du sånne ting, har du kommet til den rette bloggen!

Jeg tilbyr dekorasjoner som jeg selv lager. Jeg prøver lage så mye som mulig av papp og papir, og synes det er fint med tanke på den plastikkproblematikken som er i verden nå. Er opptatt av gjenbruk og synes det er kjempepraktisk og gøy ??!