Hvis du liker unike dekorasjoner med personlig preg og det lille ekstra, har du kommet til den rette bloggen! Jeg tilbyr dekorasjoner som jeg selv lager. Jeg prøver lage så mye som mulig av papp og papir, og synes det er fint med tanke på den plastikkproblematikken som er i verden nå.

Jeg kan lage de på bestilling, men da vil jeg trenge litt god tid til å lage det du vil ha?. Vi vil jo være sikre på at du blir fornøyd med produktet??.

Med god tid mener jeg at det kommer vel litt an på mengden du trenger/ønsker.

Jeg tilbyr blant annet:

•Papirblomter i forskjellige farger og størrelser. F.eks Roser, Dahlias, Carnations etc (Bilder kommer). Disse brukes gjerne til bakgrunnsvegger til foto, eller som dekorasjon til spesielle anledninger. Eller kanskje du bare vil ha litt unike dekorasjoner (kunstverk?) i ditt hjem?

•Kunstig innendørs bål

 

•Jeg lager «skogs»blader av papir. Eksempelbilde:

•Papirvimpler på rems i satengbånd, bare si ifra hvilken farge og hvor mange meter. Evt navnefane (Eksempelbilde kommer). Fin til bursdager, dåp, konfirmasjoner etc.

•Papirdekorasjoner ala «Snøballer», eller stjerner i mønster til vintertema (bilde kommer). Fine til jul og vinter.

•Hjelp til å finne/sette sammen Halloweenkostyme for deg (hvis du er mye opptatt, men vil ha tid til å gjøre en liten innsats).

Jeg maler/dekorerer julemotiver på lerret og installerer lys i dem (Bilde kommer snart).

Jeg både selger og leier ut dekorasjoner, og har du lyst til å lære å lage disse tingene, ja, så kan jeg jammen holde et lite kurs for deg om du vil??

Husk at jeg bare synes det er helt topp å «Crafte»?!

Jeg elsker en god utfordring, så da er det bare å komme med ønsker om det er noe du kunne tenke deg å dekorere med, så kan jeg se om jeg får til å skape det for deg?. (Da kan du si til de andre at det er du som har lagd det, lol??)

 

Det meste må bestilles, men kontakt meg for å sjekke mulighetene for når jeg kan ha det klart for deg. Hentes gjerne, men kan også møtes eller leveres til deg mot et lite tillegg, og setter gjerne opp dekorasjoner for deg dersom du trenger hjelp med det (Også mot et lite tillegg).