Jeg har valgt å kalle mine tjenester for Pretends, som er inspirert av «Let’s play pretend»! Noe vi ofte gjør som barn. Det er utrolig morro hvis man bare slipper seg litt løs og lever seg inn!

Både buktalingen og dekorasjoner jeg lager er litt «play pretend». Jeg elsker naturen og alt som minner om den. Derfor liker jeg å skape noe innendørs som jeg prøver å få til å se ut som noe jeg finner utendørs. Var det litt kronglete forklart, eller??

 

En liten introduksjon av mine håndholdte venner:

Dette er Ursula…

Hun er min lille lykkefrosk og en av mine beste venner til tross av våre uenigheter?.

Ursula (Som var en mann, ble dame, ergo Señor Frogs), og er flink på sine froskelyder, men hun er også litt småfrekk aka «Sassy», litt flørtete, litt selvdigger og veldig flink til å holde kontakt med publikum 🙂 Hun har en litt søramerikansk aksent, og hun er full av liv! En skulle ikke tro det…

Passer bra for alle, men jeg vil si at jeg anbefaler henne for barn fra ca.8 år og oppover, siden hun er litt småcrazy?, lol! I litt større arrangementer vil hun nok passe bedre (hun blir ikke like nervøs som Lotte).

 

Også er det lille Lotte…

 

Dette er altså lille Lotte som jeg fikk i bursdagsgave av min kjære mann! Vet! hvem hadde trodd at jeg noen gang ville så inderlig ønske meg en liten buktalerdokke? Ikke meg i min villeste fantasi, kan jeg si deg ?‍♀️. Men nå er hun her, og vi er veldig gode venner?.

Lotte er spontan og sprudlete. Hun lærer seg manerer for tiden, og hun er til tider også reflektert samtidig som at hun er en smule surrehue. Veldig interresant å bli kjent med henne, må jeg si?. Passer veldig bra for alle aldre, men spesielt for de minste ??

Neste på lista min er Sergei.

 

Han er ikke akkurat selveste «sprudlekaren». Han er arrogant, selvhøytidelig og streng. Han er… En sangfugl! Men dog en langt mer anspent og sarkastisk sangfugl enn de fleste andre i hans art ?. Spennende å se min utvikling under hans sangtimer… ?

Foreløpig sist, men ikke minst, har vi Manolo!

Manolo er en sjenert, klønete, men søt apekatt som elsker å lage mat! Og han klarer ikke å sitte stille dersom han får høre rytmer og synger gjerne med. Han misforstår litt lett, men man klarer jo ikke å bli sur på han, da?.

 

I barnebursdager kan jeg tilby glittertatoveringer med hudvennlig lim som er i kosmetisk kvalitet (inneholder ikke latex) og trygge å bruke på barnehud fra 3 år og oppover, og som kan holde opptil syv dager dersom man ikke skraper på det når man får vann på. Det passer både for gutter og jenter (Har alt fra blomster og feer til superhelter og sjørøvertema). De kan fjernes ved å gni olje på og «massere» det av.

Eksempelbilder på glitter tatovering?️?

 

Dersom det ønskes, kan jeg arrangere noen aktiviteter/leker for barna. Krever litt planlegging, så det er derfor viktig at jeg får vite aldersgruppen på forhånd for å planlegge i god tid.

Jeg kan også lage ballongdyr til barna under et oppdrag.

Jeg kombinerer gjerne en til to av de nevnte tjenestene i tillegg til show sammen med en dokkevenn.

 

Dette er eksempler på hva et oppdrag vil inneholde:

?Et show med en av mine dokkevenner, Glittertatoveringer og aktiviteter.

? Et show med en av mine dokkevenner, Glittertatoveringer og ballongdyr.

? Et show med en av mine dokkevenner, Aktiviteter og ballongdyr.

Eller du kan bare bestille Show med bare meg og en dokkevenn, og så ferdig for dagen?.

 

???

 

Kontakt meg for tilgjengelighet.